tarieven
Individuele coaching
Sessie cyclus en kosten
Na een korte telefonische intake, kom je samen met je kind kennismaken en even tekenen. 
Op deze manier maakt je kind op een ongedwongen manier kennis en merken we of er een klik is.

Een coach beeldend sessie duurt 60 minuten.
Tarief
Kennismakingssessie: 25,-
Enkele sessie: 45,-
Cyclus van 6 sessies: 250,- met nazorg.

Oudergesprek/evaluatiegesprek van een uur: 45,-
De sessies worden contant betaald, of overgemaakt op mijn rekeningnummer.
Waarom 6 weken? 
Een doel heeft wel 6 weken nodig om in te dalen en door de lichaamsintelligentie en het onbewuste te worden aanvaard als eigen. Na deze 6 sessies is er een pauze om te peilen of de WIL van het kind  voldoende is aangesproken, dat het trouw kan zijn aan zijn doel en hier genoeg gereedschap en oefening voor heeft.
​​​​​​​
Na zes keer een uur tekenen met het kind, volgt er weer een gesprek met de ouders over de voortgang. Hier wordt ook afgesproken of en hoe we verder gaan. In overleg met het kind worden in de laatste sessie de aandachtspunten uit de tekeningen met de ouders/verzorgers besproken. Al het gemaakte werk wordt in een mooie map bewaard en gaat na de laatste sessie mee naar huis.

Groepscoaching en gezinscoaching
Binnen een groep of gezin zijn er dingen die goed gaan en dingen die niet goed gaan. Met behulp van de tekentaal kan dit met elkaar onderzocht worden. Het doel van de sessie is dat ieder zich  bewust wordt van zijn eigen handelen, gedrag en patronen. Ieder wordt uitgenodigd om te leren kijken naar zichzelf in de tekening. 
Een sessie duurt 2,5 uur
Tarief
Enkele sessie: 125,-
De sessie wordt contant betaald, of overgemaakt op mijn rekeningnummer.

Tekenles
Ben je geïnteresseerd in tekenles in groepjes op locatie, op school of naschoolse opvang, neem dan vrijblijvend contact met mij op om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen.​​​​​​​